Vaisiai. Liofilizuoti Vaisiai

Kaina: 1 €

ID: 592525

Peržiūrėjo: 191

Įkeltas: 2018-03-18 10:06

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Aprašymas:

Džiovinimas šaltyje (LIOFILIZAVIMAS) - naujausias ir sveikiausias maisto konservavimo būdas!

Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizacijos proceso metu uogos ir vaisiai yra užšaldomi erdvėje, kurioje nėra oro (vakuume) ir dideliame šaltyje (-80 °C) išdžiovinami. Šio proceso eigoje uogose esantis vanduo ledo pavidalu pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl šios priežasties, po liofilizacijos uogos ir vaisiai nekeičia formos, tūrio, spalvos, išsaugomos jų aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa specifinė – puri ir traški. Rūgščių uogų ir vaisių skonis šiek tiek suintensyvėja.

Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį. Manoma, kad po liofilizacijos lieka 95% pradinės produkto vertės, nes procesas vyksta steriliomis sąlygomis be jokių papildų ar konservantų. Liofilizuoti produktai neturi bakterijų, kurios gali būti šviežiuose produktuose.
Taip pat išgauname natūralų liofilizuotą baltymą - liofilizuotą kolageną iš žuvų, kuris palaiko sveiką odą, plaukus, kaulus ir dantys.

Pardavėjas:

bioelena

www.bioelena.lt

Vilniaus apskritis Vilniaus m. sav.

Centras

Visi vartotojo skelbimai

Bookmark and Share
Ankstesnis
Kitas
  • Vaisiai. Liofilizuoti Vaisiai
  • Vaisiai. Liofilizuoti Vaisiai
  • Vaisiai. Liofilizuoti Vaisiai
  • Vaisiai. Liofilizuoti Vaisiai
  • Vaisiai. Liofilizuoti Vaisiai