Išskirtiniai aksesuarai interjerui

Kaina: 18 €

ID: 588440

Peržiūrėjo: 155

Įkeltas: 2015-12-10 17:09

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Aprašymas:

UAB Ramchos siūlo atnaujinti, papuošti bei sušildyti savo namų ar darbo aplinkos interjerą originaliomis, moderniomis ir išskirtinėmis detalėmis iš natūralaus karvės kailio ar odos.

Mūsų karvės kailio kilimai gali būti tiek karvės formos, tiek susiūti iš įvairaus dydžio gabaliukų. Jei turite idėjų, bet negalite rasti sau tinkamo kilimo, mes galime pagaminti Jums kilimą pagal užsakymą.
Prie tokio kilimo padėsime išsirinkti ir priderinti kitas interjero detales.

Jei renkatės natūralaus kailio kilimą kaip pagrindinį Jūsų namų interjero objektą galime Jums pasiūlyti priderinti įvairius aksesuarus taip pat iš natūralaus kailio ar odos.

Originalūs padėkliukai ir takeliai papuoš jūsų stalą, komodą ar kitą kambario vietą bei suteiks jaukumo. Galime pagaminti įvairių spalvų bei išmatavimų takelių ir padėkliukų pagal užsakymą. Galima įsigyti vienetais arba komplektais po 6, 12 ir t.t.

Pas mus rasite išskirtinio dizaino, 100% natūralios odos su kailiu pagalvėlių užvalkalų. Jie skirti papuošti Jūsų biuro ar namų krėslą, sofą ar kitus baldus.

Natūralūs veršiukų kailiai gali būti naudojami kaip kilimėliai, patiesaliukai ant sofos ar fotelio, užtiesalai stalui, komodai ir t.t. Šie kailiuikai gražiai atrodys miegamąjame – po vieną iš kiekvienos lovos pusės. Veršiuko kailis nėra ilgas, jis švelnus bei nesišeria.

Taip pat siūlome Jums naujieną mūsų asortimente – natūralius avikailius, kurie papuoš ir sušildys Jūsų namus. Įvairios spalvos, minkštas ir kokybiškas kailis.

Galime užsakyti transportą prekių pristatymui visoje Lietuvoje.

+37067881119 Kaunas

Pardavėjas:

Ramchos

www.ramchos.lt

Kauno apskritis Kauno m. sav.

Žaliakalnis

Visi vartotojo skelbimai

Bookmark and Share